Ølsmagning på Restaurant Fusion
Onsdag, 13. februar på Restaurant Fusion, Aalborg
Der er mange ligheder mellem det at være en god brygmester og en gastronomisk mesterkok, og du kan til dette arrangement glæde dig til at smage 10 forskellige øl fra Carlsbergs husbryggeri JACOBSEN og 10 lækre små retter fra Restaurant Fusion i Aalborg. Hertil kommer et spændende oplæg ved ølentusiast og fortæller Jørgen Rüdinger, og det hele er eksklusivt for Klub NORDJYSKE.
Carlsbergs husbryggeri JACOBSEN er opkaldt efter Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsen, som var meget optaget af høj kvalitet. Bryggeriet brygger specialøl med unikke kendetegn og smage, og kokkene fra Restaurant Fusion kreerer en ret til hver øl, så du får en optimal og total smagsoplevelse.
Undervejs vil Jørgen Rüdinger, der har arbejdet en årrække hos Carlsberg, gennem små fortællinger og anekdoter give indsigt i øllets historie og udvikling. Husbryggeriet JACOBSEN ligger i dag i en af Carlsbergs oprindelige fløjbygninger, og Jørgen Rüdinger kan sin ølhistorie helt tilbage fra dengang, J.C. Jacobsen anlagde et bryggeri på toppen af Valby Bakke og navngav det Carlsberg efter sin søn Carl.
Onsdag, 13. februar kl. 18.30
Restaurant Fusion
Strandvejen 4
9000 Aalborg
Prisen inkluderer:
Guldpris: 695,-
Sølvpris: 745,-
Sidste frist for køb af billet er 11. februar kl. 12.00. Begrænset antal.
Til dette arrangement kommer du til at nyde gyldne farver, cremet skum og skønne dufte – alt sammen på en bund af humle med strejf af alt fra abrikos, jordbær, karamel, nødder og æble til nelliker, fyrrenåle, citrus, røg og kaffe.
De små retter tilberedes af kokkene på Restaurant Fusion, der ligger i gourmetmiljøet langs havnefronten i Aalborg.
JACOBSEN Extra Pilsner
2 slags snacks: Sprødt kyllingeskind m. ramsløgmayo og rischips m. tobikorogn
JACOBSEN Original Dark Lager
Laks toro m. ponzu og ørredrogn
JACOBSEN Saaz Blonde
Bagt torsk m. peberrodsyoghurt, grillet springløg og shizo-olie
JACOBSEN Weissbier
Kammusling m. dashi, broccoli og estragon
JACOBSEN Yakima IPA
Havtaske m. bak choi, østerssauce og karryolie
JACOBSEN Vinterbryg – A Nutty Ale
Peking-and og pandekage m. koriander og porre
JACOBSEN Pale Ale
Bao, duroc-svinenakke m. hoisin og agurk
JACOBSEN Brown Ale
Angus m. black garlic og blomkåls-kimchee
JACOBSEN IPA
Arla Unika-oste
JACOBSEN Porter
Chokoladefondant m. saltkaramel, yuzu-sorbet og puffede ris